Vagyonvédelmi rendszerek

Riasztó és vagyonvédelmi rendszerek

A riasztó kiválasztása

A lakások, irodák stb. többségébe hagyományos vezetékes riasztórendszereket telepítünk. Ezek a riasztók általában minden igényt kielégítenek.

Legyen a választott rendszer ismert, jó nevű gyártó terméke. Ilyen pl. a PARADOX ami kanadai illetőségű cég. A Magyarországon telepített riasztók többségét ezzel a rendszerrel szerelték.

Nem véletlenül az általunk eladott és telepített rendszerek közül (és pedig volt jó néhány) riasztó központ – természetes úton – még nem hibásodott meg.

Kamera és riasztó rendszerek kiépítése

Egy megfelelőnek mondható védelmi rendszer felépítését tekintve a következőkből állhat:

Különálló riasztó központ, kezelőegység akár több is, valamint szabotázsvédett dupla házas saját akkumulátoros sziréna. A szobákban illetve a konyhában stb. passzív infra mozgásérzékelők (feltétlenül a helynek megfelelő típusok legyenek), a nyílászárókra, ha igény van rá további nyitásérzékelők szerelhetők fel. A vezetékek és a részegységek szabotázsvédelme nagyon fontos. 

Helyet kaphat nagy üvegfelületek védelmére egy-két akusztikus üvegtörés jelző, illetve szükség esetén füstjelzők. Legyen lehetőség a rendszert részlegesen is élesíteni. Így akár a hálóból bekapcsolhatja a garázst vagy a nappalit védő rendszert. Továbbá a riasztót felügyeleti szolgálathoz is be lehessen kötni, vagy tudjon akár az Ön saját mobiljára is jelzést küldeni.

A PARADOX riasztóközpontok többsége alkalmas arra, hogy jól azonosítható jelzést küldjön az Ön mobiljára riasztás esetén, és ha ezt fogadja a megfelelő gomb megnyomásával, a központ nem zaklatja tovább.

Távfelügyelet

A távfelügyeleti szolgáltatás a riasztó rendszerek bekötését jelenti egy 24 órás távfelügyeleti központba. Segítségével láthatóvá válik minden, az objektumban történő olyan esemény, mint pl. a riasztó ki- és bekapcsolása, támadás, betörés, tűz, stb.

Az ügyeletes diszpécserek éjjel-nappal számítógép segítségével figyelik a távfelügyeletre csatlakoztatott riasztóközpont állapotát. Riasztás esetén haladéktalanul indítják a kivonuló szolgálat járőrautóját és értesítik az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket.

A kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja az előfizető személye és vagyontárgyai védelmét. Az esetleges téves riasztások (pl.: késedelmes kikapcsolás) lemondása telefonon keresztül a személyazonosítás és egy titkos kód megadásával történhet.

A felügyeletre csatlakozhat vezetékes telefonvonalon, vagy GSM hálózaton is. Ha többet szeretne tudni a távfelügyeleti szolgáltatásról vagy bekötési ajánlatunk érdekli, keressen elérhetőségeinken

Jelzés mobilra

Lehetőség van értesítést kérni a saját mobilunkra riasztáskor vagy hiba esetén.
Ha többet szeretne tudni erről a szolgáltatásról, keressen elérhetőségeink valamelyikén

Kamerarendszerek telepítése

Ipari terület bekamerázva
Vagyonvédelmi kamera működés közben