Pályázatok

A Kedvezményezett neve: GERGELY SAT Biztonságtechnikai, Villamossági Szolgáltató Betéti Társaság

A fejlesztés tárgya, célja: A pályázat keretében  beszerzésre került 1 db THZB-16C típusú lánctalpas, önjáró kosaras emelőgép.  A fejlettebb technológiával szélesebb körben is képesek vagyunk a magasban végzendő biztonságosabb, precízebb munkavégzésre.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-02909

A szerszerződött támogatás összege: 10 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás

A projekt tartalmának részletes bemutatása: Ez a gép a vállalkozásra tekintve kapacitásbővítést is jelent.

A fejlettebb technológiával szélesebb körben is képesek vagyunk a magasban végzendő biztonságosabb, precízebb munkavégzésre.

Ezen kívül olyan jellegű speciális munkákat is tud a cég vállalni, amire eddig nem volt lehetőség.

A munkáink során arra alkalmas géppel rendelkező alvállalkozót, vagy bérelt eszközt kellett bevonni, mely költségeit a jövőben további fejlesztésekre tudjuk fordítani.

A munkagéppel elsősorban villanyszerelési, ezen belül gyengeáramú kisfeszültségű
(1000 V-ig) hálózatok építéséhez, átalakításához (hatályban lévő érvényes EON regisztrált szerelői, alvállalkozói szerződéssel) szükséges tevékenységekkel bővítjük. A fejlesztés hozzájárul a vállalkozás piaci pozíciójának erősítéséhez, az árbevétel növekedéséhez, a munkahelyek megőrzéséhez, és a későbbiekben újak teremtéséhez.
A projekt a pályázó vállalkozás technológiai korszerűsítését és kapacitásainak növelését segítette elő melyet korszerű és modern gép beszerzésével tudott megvalósítani.
Az új gép beszerzésével a kápolnásnyéki telephelyet és kapacitásunkat fejlesztettük.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): A projekt fizikai befejezési dátuma: 2023.09.22.